Krajowe Targi Dostawców Przemysłowych Systemów Mocujących i Montażowych

Date : 15.11.2016

Są wydarzenia, których nie można ominąć. Dla ARaymond Tinnerman*, należą do nich Krajowe Targi Dostawców Przemysłowych Systemów Mocujących i Montażowych. To największe wydarzenie w sektorze mocowań w Ameryce Północnej, gromadzące producentów i dystrybutorów z całego świata. To więcej niż targi, to siła napędowa dla biznesu, umożliwiająca dostosowanie swojej oferty do potrzeb rynku.
Od kilku lat, pragnąc optymalnie wykorzystać to spotkanie, poprzedzamy je dniem dla dystrybutorów.

Wyzwania naszych dystrybutorów są naszymi wyzwaniami

Aby zachować innowacyjność i skupić się na kierunkach rozwoju, dostosowanych do naszych klientów, wzmacniamy relacje z naszymi dystrybutorami, których znaczenie przekracza rolę dostawcy: ponieważ wyzwania naszych dystrybutorów są powiązane z ich klientami, przyjęliśmy je również za swoje.

Życzenia i odpowiedzi

Nie ma lepszego sposobu na określenie przyszłości niż stworzenie wyraźnego obrazu przeszłości. Aby stymulować konstruktywne dyskusje, przedstawiliśmy naszą działalność w roku 2016, wykazując, w jaki sposób uwzględniliśmy życzenia wyrażone przez dystrybutorów w roku 2015.
Pod względem promocji, wykazaliśmy, że bardziej integracyjna i spójna kampania marketingowa umożliwiła im wspólną reklamę i udoskonaliła skuteczność internetową , zapewniając im środki do lepszego informowania i służenia swoim klientom.
Pod względem usług, udoskonaliliśmy w dużym stopniu katalog (wzbogacony o niemalże 300%), aby odpowiedzieć na potrzeby logistyczne.
Ponadto, spotkanie umożliwiło nam podsumowanie naszego nowego asortymentu: cieszącego się wysokim uznaniem nowego systemu uchwytów kablowych oraz poszerzoną ofertę połączeń zatrzaskowych do wentylatorów (eliminujących hałas i drgania w przemysłowych wentylatorach).

Analizując wspólne perspektywy na rok 2017 i dalszą przyszłość

Można już składać wstępne zamówienia na szerszy asortyment produktów, zgodnie z życzeniami naszych dystrybutorów.
Wśród nich znajduje się popularna nowa nakrętka  , która umożliwi naszym dystrybutorom natychmiastowe rozszerzenie zastosowania na nowe aplikacje, łatwiejszą instalację części dzięki udoskonalonej ergonomii i wszechstronności oraz mniejszą siłę montażu. Dodatkowa dobra wiadomość: nie jest ona droższa od swojej poprzedniczki.
Spotkania, poprzedzone interaktywną prezentacją umożliwiły dyskusje na temat asortymentu jaki ARaymond Tinnerman planuje wprowadzić w przyszłości.
Na tym etapie informacja zwrotna jest bardzo ważna: mimo iż pracowaliśmy już nad wieloma sugerowanymi rozwiązaniami, niektóre okazały się zupełną niespodzianką.
Nasza chęć podążania za postępem w tej dziedzinie oraz poszukiwania rozwiązań jest dobrym wskaźnikiem naszego zaangażowania na rzecz naszych dystrybutorów, których sukces jest ściśle związany z sukcesem ich klientów, podobnie jak w naszym przypadku.

Zapraszamy do zapoznania się z ARaymond Tinnerman oraz NOWYM katalogiem w wersji PDF !

* ARaymond Tinnerman oznacza w niniejszym artykule A.RAYMOND TINNERMAN INDUSTRIAL, Inc. - 1060 W. 130th Street, Brunswick, OH 44212- USA (Firmę zarejestrowaną pod nr: 02609G), będącą autorem niniejszego artykułu i ponoszącą odpowiedzialność za jego treść