Nakrętki ARaymond U-Nut Speed Nuts, do szybkiego mocowania paneli!

Date : 13.09.2016

Nakrętki ARaymond™ U-Nut Speed Nuts®, nazywane również nakrętkami zarzaskowymi, samodzielnie ustawiają się w pozycji do przyjęcia śruby, aby umożliwić proste i szybkie mocowanie paneli. Wyrównują niedopasowane otwory montażowe paneli, nie obracają się wraz z wkręcaną śrubą ani nie zakleszczają się na jej gwincie.

Większość nakrętek ARaymond™ U-nuts to jednoczęściowe elementy, które są łatwe w montażu i nie wymagają specjalnych narzędzi.  Wystarczy umieścić nakrętkę U-nut nad krawędzią panelu oraz wcisnąć ją do momentu, gdy jej tylna część osiągnie krawędź panelu lub zatrzaśnie się w otworze.

Nakrętki ARaymond™ U-nuts są powszechnie stosowane we wszystkich branżach, wykorzystujących zarówno śruby jak i wkręty.  Mogą być wykorzystywane zamiast drogich nakrętek nitów i nakrętek do spawania.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej na temat nakrętek U-Nut Speed Nuts.

U-Nut-ze-śrubą-ARaymond

ARaymond Industrial S.L., RM Barcelona Tomo 43761 Folio 163 Hoja B437597 NIF B66012691 Ctra. de Manresa Berga Km 0,5 08272 SantFruitos De Bages, Hiszpania oraz ARaymond Tinnerman oznaczają w tym artykule A.RAYMOND TINNERMAN INDUSTRIAL, Inc. - 1060 W. 130th Street, Brunswick, OH 44212- USA (Registered N°: 02609G), będącą redaktorem powyższego artykułu, biorącą za niego odpowiedzialność oraz upoważnioną do korzystania ze znaku handlowego.
Nazwa ARaymond™ została użyta w charakterze znaku towarowego.