Z myślą o połączeniach zatrzaskowych

Date : 17.06.2016

Jednym z najlepszych sposobów, aby zredukować całkowity koszt montażu, jest wyeliminowanie pracochłonnych i kosztownych operacji montażowych wymagających użycia śrub.

W operacjach montażowych paneli, gdzie złączki nie są poddane dużym obciążeniom, klipsy ARaymond™ zapewniają szybkie i łatwe mocowanie. Dotyczy to paneli wykończeniowych, dekoracyjnych i zamykających.

Klips wykończeniowy ARaymond

Klipsy wykończeniowe łatwo się zatrzaskują na konkretnym otworze podłoża. Prawidłowy montaż paneli odbywa się w kilka sekund, bez konieczności używania specjalnych narzędzi lub wyposażenia montażowego. Po zmontowaniu paneli, element mocujący jest ukryty, dzięki czemu zachowany jest estetyczny wygląd produktu.

Firma ARaymond Tinnerman oferuje szeroki wybór rozwiązań zatrzaskowych, przystosowanych do różnych konfiguracji paneli. Klipsy są bardzo trwałe.

Odwiedź poniższą stronę, aby zapoznać się z filmami instruktażowymi na temat naszych klipsów: http://www.araymond-industrial.com/video-gallery/6/105370755

* ARaymond Tinnerman oznacza w tym artykule firmę A.RAYMOND TINNERMAN INDUSTRIAL, Inc. - 1060 W. 130th Street, Brunswick, OH 44212- USA (nr rej.: 02609G), która jest autorem tego artykułu i ponosi za niego odpowiedzialność oraz posiada licencję na używanie znaku towarowego.
Nazwa ARaymond™ została użyta w charakterze znaku towarowego.