Katalog mocowań przemysłowych na 2016 r. zbliża nas do naszych klientów

Date : 14.06.2016

W jaki sposób możemy* lepiej wspierać naszych klientów na drodze ku przyszłości? W firmie ARaymond Industrial wierzymy, że dwie rzeczy mają znaczenie: uznanie dotychczasowych sukcesów i spojrzenie z bliska na potrzebę wymyślania nowych, wartościowych rozwiązań. Nasza oferta jest zgodna z tą zasadą, którą zarówno obecni, jak i nowi klienci będą w stanie docenić dzięki nowo wydanemu katalogowi przemysłowemu ARaymond.

Katalog na 2016 r. jest dostępny w wersji papierowej, jako PDF oraz online, a korzystanie z niego znacząco ułatwi przemysłowcom i dystrybutorom zapoznanie z naszą ofertą i wybór odpowiednich produktów.

Katalog mocowań przemysłowych ARaymond na 2016 r.

Wyznaczamy wysokie standardy

Dzięki wyborowi ponad 600 produktów spośród 25 000 standardowych artykułów ARaymond™, nowy katalog przemysłowy oferuje bezpośredni dostęp do naszych najczęściej używanych rozwiązań mocujących i montażowych do użytku przemysłowego.

Nasi klienci znajdą produkty, na których polegają od lat, w dziale poświęconym ich potrzebom związanym z montażem, ochroną i wykończeniem lub mocowaniem.

Oczywiście katalog przemysłowy ARaymond zawiera także wszystkie nasze bestsellery, takie jak uniwersalne zaciski do kablizaciski uziemiające na krawędzie paneli oraz opaski zaciskowe do montażu na krawędziach.

Stale wprowadzamy innowacje

Innowacyjność jest jedną z naszych podstawowych wartości, przez co każdego roku dodajemy do naszej oferty nowe produkty ARaymond™. Są one odpowiedzią na nowe potrzeby na szybko zmieniającym się rynku lub też stanowią alternatywę dla istniejących rozwiązań, które nie spełniają oczekiwań. W tym roku witamy w naszej ofercie trzy nowe, wyjątkowo wyczekiwane produkty: elementy typu palnutszaciski uziemiające mocowane na trzpień oraz plastikowe nity możliwe do usunięcia poprzez wykręcenie.

Więcej niż katalog

Naszym zadaniem jest rozwój sprawności działania w przemyśle. Dzięki przeprowadzanym kontrolom linii montażowych, nasi eksperci dostarczają nam cennych informacji i zapewniają techniczne wsparcie poprzez wskazywanie odpowiednich rozwiązań w gamie naszych standardowych produktów.

A jeśli nie jesteśmy w stanie osiągnąć ulepszenia poprzez już istniejące w katalogu produkty, tworzymy nowe pomysły i propozycje, co często pozwala nam stworzyć nieszablonowe rozwiązania zaprojektowane z myślą o jednym celu: wyższej efektywności.

* My, ARaymond Industrial odnosi się w tym artykule do firmy ARaymond Industrial S.L., RM Barcelona Tomo 43761 Folio 163 Hoja B437597 NIF B66012691 Ctra. de Manresa Berga Km 0,5 08272 SantFruitos De Bages w Hiszpanii, która jest autorem tego artykułu i ponosi odpowiedzialność za jego treść oraz ma uprawnienia do używania znaku handlowego.
Nazwa ARaymond™ została użyta w charakterze znaku towarowego.