ARaymond™, producent rozwiązań mocujących, na konferencji dostawców organizowanej przez firmę Würth

Date : 02.02.2016

Amerykański oddział światowego dystrybutora rozwiązań mocujących po raz pierwszy zaprosił firmę ARaymond Tinnerman Industrial do wzięcia udziału w tym ważnym wydarzeniu

Podczas konferencji dostawców na Florydzie ponad 200 przedstawicieli handlowych, inżynierów i kierowników z Würth Industries of North America (WINA), jednego z największych dystrybutorów mocowań i komponentów montażowych, zapoznało się z najnowszą ofertą produktów i usług proponowanych przez firmę ARaymond™.

ARaymond Tinnerman Industrial*, wiodący producent rozwiązań mocujących i montażowych na rynek Ameryki Północnej, był jednym z 30 strategicznych dostawców zaproszonych do udziału w konferencji, która odbyła się w hotelu TradeWinds Island Resort w St Petersburgu.

Stoisko firmy ARaymond na konferencji dostawców WINA

Kompletna gama produktów mocujących i montażowych marki ARaymond™
„Po raz pierwszy zaproszono nas do udziału w konferencji organizowanej przez firmę Würth” powiedział Paul Beduze, regionalny Account Manager w firmie ARaymond Tinnerman Industrial. „Wydarzenie to stanowiło dla nas niesamowitą okazję do zaprezentowania całej gamy oferowanych przez nas produktów mocujących i montażowych, zarówno metalowych jak i plastikowych, od nakrętek Speednuts® i wciskanych po systemy prowadzenia okablowania i węży.

„Wielu uczestników konferencji Würth to weterani branży, którzy znają produkty marki Tinnerman, jednak dzięki temu wydarzeniu mogli dowiedzieć się więcej na temat nieznanych im do tej pory rozwiązań firmy ARaymond™, związanych z usługami inżynieryjnymi, projektami technicznymi czy usługami wsparcia”.

Od czasu konferencji, która miała miejsce w listopadzie, firmy ARaymond Tinnerman Industrial oraz WINA nawiązały współpracę i rozwijają ją; trwają właśnie rozmowy na temat łączonych wizyt klientów i nowych możliwości projektowych. ARaymond Tinnerman Industrial będzie również współgospodarzem spotkania szkoleniowego Tech Day, które odbędzie się w nowej siedzibie głównej firmy WINA w Brooklyn Park w Minnesocie w pierwszym kwartale 2016 r.
Główna siedziba firmy WINA w Brooklyn Park w Minnesocie

*Nazwa „ARaymond Tinnerman Industrial” odnosi się w tym artykule do firmy A. RAYMOND TINNERMAN INDUSTRIAL, Inc. - 1060 W. 130th Street, Brunswick, OH 44212 (nr rej.: 02609G), będącej redaktorem powyższego artykułu i biorącą za niego odpowiedzialność.